Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ


Στις 11 Σεπτεμβρίου 2014 τελέσθηκε ο καθιερωμένος  Αγισμός του Σχολείου μας. Για να διαβασετε το χαιρετισμό της Διευθύντριας πατείστε εδώ


Σεβάσμιε Πάτερ,
Κύριε   Εκπρόσωπε του Δήμου Βόλβης,
Αγαπητοί Γονείς,
Αγαπητά μας παιδιά,

Αρχίζουμε σήμερα, όλοι μαζί και με τη βοήθεια του Θεού, μια νέα σχολική χρονιά.
Μια χρονιά που περιμένουμε να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, γεμάτο προκοπή και πρόοδο. Επειδή αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος του σχολείου: κτίζει το μέλλον των παιδιών μας και της  πατρίδας μας. Μιας πατρίδας προικισμένης με πολλά πλεονεκτήματα, που αν εμείς τα αξιοποιήσουμε, με μέσο τη γνώση και τη μόρφωση θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες.

Η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής για όλους μας!  Το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι ε κ λ ε κ τ ο ί συνάδελφοί μου και εγώ προσωπικά, αρχίζουμε ένα νέο κύκλο μαθημάτων, με όρεξη για δουλειά και την επιθυμία να γεμίσουμε τις ψυχές και το μυαλό μας με νέες εμπειρίες και γνώσεις αλλά και με το αίσθημα της ευτυχίας, ότι φανήκαμε χρήσιμοι στους μαθητές μας που τόσο αγαπούμε.

Από εσάς,      τους γονείς,   ζητούμε και πάλι  εμπιστοσύνη και ενεργό συμπαράσταση, όπως μας την παρέχετε συνεχώς μέχρι σήμερα. Μη ξεχνάτε, ότι εσείς είστε οι πρώτοι φυσικοί παιδαγωγοί των παιδιών σας. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια, η εκπαίδευση των παιδιών δεν παύει να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Η πόρτα του σχολείου θα είναι πάντα ανοιχτή για στενή συνεργασία μαζί σας.

Αγαπητά μας παιδιά
          Σας υποδεχόμαστε και πάλι με χαρά και ενθουσιασμό, για να σας χαρίσουμε μέσα από την ψυχή μας τα καλύτερα εφόδια της γνώσης. Αφοσιωθείτε   στα μαθήματά σας, δείχνετε σεβασμό και αγάπη στους δασκάλους σας. Να είστε και μεταξύ σας αγαπημένοι όλοι οι συμμαθητές, χωρίς να περιφρονείτε κανέναν. Όλοι μαζί θα μάθουμε, όλοι μαζί θα κοπιάσουμε, όλοι μαζί θα νιώσουμε τη χαρά της επιτυχίας.

Απευθύνομαι ιδιαίτερα στα πρωτάκια μας. Σας υποδεχόμαστε στοργικά στην αγκαλιά μας. Σας αγαπάμε και θα είμαστε οι δεύτεροι γονείς σας. Μην έχετε καμιά ανησυχία. Εδώ είμαστε μια οικογένεια και εσείς τα μικρότερα αδελφάκια.

Τέλος, ας μου επιτραπεί ταπεινά να προσθέσω, ότι σήμερα νιώθω πραγματικά και μεγάλη π ρ ο σ ω π ι κ ή συγκίνηση, αφού αξιώνομαι για τέταρτη συνεχή χρονιά να βρίσκομαι στον αγιασμό του Σχολείου μας και ιδιαίτερα ύστερα από τη μακρά και άδικη περσινή δοκιμασία μου.

Με αυτές τις σκέψεις από την πλευρά μου εύχομαι σε όλους: ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

                                                                       Ευχαριστώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου